Har du brug for hjælp?

Brødkasse samt skærebræt med indgravering

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne brødkasse er lavet af bambus og har et fint låg, der også kan bruges som skærebræt. Det specielle ved skærebrættet er, at du med op til 15 tegns plads har mulighed for at indgravere et navn eller kælenavn på låget/skærebrættet.

* Skal udfyldes

429 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne brødkasse vil gøre ethvert køkken lidt mere praktisk og få det til at se godt ud. Brødkassen er selvfølgelig til at opbevare dit brød tørt og godt, så det holder sig friskt og lækkert i længere tid. Brødkassen er i hvid og af melamin med en lille fin tegning af et brød på siden. Brødkassen har derudover et låg af bambus, der er super smart og praktisk, for når du skal skære brødet, som ligger i din brødkasse, så tager du bare låget af, vender det om og bruger det som skærebræt. Skærebrættet er designet med riller, der gør, at krummerne samler sig og du smart kan smide dem ud, så du ikke får krummer overalt i dit køkken.
Det allermest specielle ved denne brødkasse samt skærebræt er, at du har 15 tegn til rådighed til at indgravere lige, hvad du ønsker på brødkassens låg. Der står allerede "lavet med kærlighed" og et fint hjerte, og ideen er så, at du tilføjer et kælenavn eller navn. En sød og fin gave til mormor, til mor eller til kollegaens brød på kontoret.

Detaljer

  • Materiale: bambus, melamin
  • Mål: 34 x 18 x 3,5
  • Bemærk: da dette produkt er et naturprodukt kan der forekomme forskellighed i indgraveringen
2020-10-25T02:35:59+00:00