Har du brug for hjælp?

Boom box-køletaske

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En boom box-køletaske er perfekt til DJ'en, den der elsker musik og fest, eller den, der bare godt kan lide kolde øl. Her har du en super gaveide, der er perfekt at have med på alt fra picnic til festival eller som uunvdærligt tilbehør på strandturen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En boom box-køletaske er muligvis den mest geniale ide og gave, der vil gøre sommeren til en fest. Med den seje køletaske får man en super 2i1-løsning. Tasken kan nemlig både opbevare op til 18 dåser kolde drikkevarer - øl til de voksne, sodavand til de små - og så kan den samtidig spille op til dans! Tasken indeholder nemlig et stik og højtalere, så man kan sætte sin smartphone eller iPod til tasken og vupti - musikken er klaret! Tasken her er den perfekte kompagnon til enhver sommerdag- og fest i det grønne, for har man kolde, friske drikkevarer, god musik og godt selskab, hvad mere kan man så bede om?
Tasken her vil være en super gaveide til dem, der hopper ud i det grønne, så snart solen skinner, til dem, der altid er friske på en god fest og selvfølgelig til dem, der holder af picnics i godt selskab, for til picnics har man selvfølgelig brug for både musik og kolde drikkevarer. En boom box-køletaske vil glæde og overraske med alle sine muligheder og kvaliteter.

Detaljer

  • Beskrivelse: kan indeholde 12 flasker eller 18 dåser, er vandtæt og har separat rum til elektronik, hanken kan indstilles i størrelsen og kan sættes fast til cyklen – kan spille musik i op til 8 timer og passer til både iPods og smartphones
  • Brugsanvisning: tilføj selv is, så drikkevarerne kan holde sig kolde
  • Materiale: 100 % polyurethan
  • Bemærk: bruger 4 stk. AA-batterier (ikke inkl.)
2020-10-26T13:49:47+00:00