Har du brug for hjælp?

Blodigt badeforhæng

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Åh nej! Et blodbad i badet. Hvad er der dog sket af frygtelige ting og sager på dette badeværelse? Hvem har været her? Hvem er såret? Disse tanker vil man give sine venner eller familie i hovedet, når de åbner døren til badeværelset og ser et blodigt badeforhæng, der virkelig ser så ægte ud, at det får badeværelset til at ligne en uhyggelig scene fra en gyserfilm. Dette er en gave i en klasse for sig - noget som man ikke før har set! Til folk, der elsker et godt grin og en god gyser.

Other customers bought

Beskrivelse

Et ægte gerningssted og så endda på ens eget badeværelse! Mange tanker og konspirationsteorier kan man nå at gå i gennem i sit hoved, når man åbner døren til badeværelset og finder et blodigt badeforhæng med to blodige håndaftryk på. I virkeligheden er det slet ikke så makabert og grusomt, og bare en stor joke med et sjovt badeforhæng, men mulighederne for at skræmme nogle fra vid og sans med badeforhænget findes i den grad!
Om det er det, badeforhænget skal bruges til, eller om det egentlig bare er med tanken om, at man har brug for et badehæng, men at man også kunne tænke sig, at det er et sjovt et af slagsen, bestemmer man helt selv. Badeforhænget er lavet af polyester og er 180 x 180 centimeter stort, og i pakken følger der også 12 ringe med, så man let som ingenting kan sætte det op i badet.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 12 ringe til at hænge badeforhænget op med
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 180 x 180 cm
2020-10-24T19:08:01+00:00