Har du brug for hjælp?

Blodig bademåtte

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Blodige fodaftryk på badeværelset? Der må være sket en forbrydelse! Denne blodige bademåtte sørger for en ægte skrækfilm-stemning, som nok skal overraske gæsterne. En perfekt gaveide til alle, der er vild med anderledes indretningsideer og som ikke er bange for at chokere. Måtten er også en god måde at give hjemmet en autentisk halloweenstemning på.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne bløde og lækre bademåtte ser super godt ud på badeværelsesgulvet! Ved første øjekast skulle man tro, at der var sket en forbrydelse, men bare rolig der er ingen grund til bekymring, for det er bare påtrykt. Det blodige print er af høj kvalitet og 100 % vandfast, så der er ingen risiko for, at blodet pludselig forsvinder - der er nemlig sørget for, at den seje bademåtte kan overraske gæster igen og igen. Bademåtten kan selvfølgelig ligge fremme hele tiden, eller man kan vælge at bruge den til særlige lejligheder og derved sørge for et ekstra overraskelsesmoment på badeværelset.
Gaveideen er perfekt til alle, der er vilde med gyserfilm eller som godt kan lide at indretningen i hjemmet er præget af en personlig stil med et twist af sort humor. Hvis hjemmet skal pyntes op til halloween er denne blodige bademåtte også et must! Så er der nemlig sørget for, at også badeværelset er pyntet op og afspejler den uhyggelige stemning.

Detaljer

  • Materiale: 100 % polyacryl
2020-10-29T23:02:29+00:00