Har du brug for hjælp?

Billedspringvand

259 kr
Inkl moms
- +
En fortryllende og flot gaveide, som vil pynte hvorend den står. Dette billedspringvand viser de sjoveste og mest mindeværdige øjeblikke og snapshors på en anderledes og kreativ måde og ser bare fantastisk ud i vindueskarmen, på reolen eller kommoden! En original og personlig gave til mormor og farmor, som kan gives med en bunke billeder af børnebørnene.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Billeder er til for at blive set og hvorfor så ikke præsentere dem på en lidt anderledes og innovativ måde end bare at hænge dem op på en opslagstavle eller ramme dem ind? Dejlige minder og flotte snapshots bringer meget mere glæder og stemning ind i ens hjem, hvis de står fremme. Især hvis de står og strutter ud over vindueskarmen eller reolen, som et flot billedspringvand! Billederne kan nemt skiftes ud ved at tage billederne ud af den klemme, som holder fast på dem og indsætte et andet, eller man kan også indsætte postkort i den smarte springvandsholder.
Selve holderen er lavet af nikkel og skinner over det hele. En vidunderlig gaveide enten med personlige billeder, som vækker minder, til ens bedste ven eller veninde eller uden billeder, så modtageren har muligheden for at skabe sit eget mindeværdige billed-springvand. Gaven, der vil bringe glæde og være et flot indretningselement i de fleste indretningsstile.

Detaljer

  • Beskrivelse: billedholder til 18 billeder, postkort m. m.
  • Materiale: nikkel
  • Mål: ca. 36 x 43 cm
2020-09-22T20:23:09+00:00