Har du brug for hjælp?

Billedramme-ur

319 kr
Inkl moms
- +
Tiden går og går, men nogle minder forbliver for evigt. Dette smarte billedramme-ur med otte billedrammer viser ikke kun en hvad klokken er, men også de vigtigste øjeblikke eller kæreste personer i ens liv. Vælg selv hvilke øjeblikke, der skal foreviges og sæt dem i ramme. En stilfuld og god måde at sætte tiden i perspektiv. En perfekt gave til det nye hjem!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vælg otte billeder ud med de mest mindeværdige øjeblikke og forevig dem i det flotte billedramme-ur. Indsæt enten de sødeste billeder af din kæreste og dig, familiebilleder eller de bedste øjeblikke med vennerne og giv dit hjem et personligt præg. Man kan for eksempel også sætte billeder ind af det, man gør eller ønsker at gøre på de forskellige tidspunkter, eller tage et stort billede og klippe det i otte stykker. Hvorfor ikke forære det med selvudvalgte billeder rammet ind til din allerbedste ven eller veninde - fantasien sætter ingen grænser her! Væguret er lavet af træ og kan både gives væk som gave med eller uden billeder alt afhængigt af hvem modtageren er.
En nybagt familie vil sikkert sætte pris på at kunne kreere sit eget vægur med diverse nye minder og en god barndomsven vil med sikkerhed glæde sig over at blive mindet om de gamle dage med et vægur fyldt med billeder. En stilfuld og tidsløs gave til enhver lejlighed!

Detaljer

  • Beskrivelse: vægur med plads til 8 billeder
  • Materiale: rammer af træ
  • Mål (ur): 48 x 48 cm
  • Mål (billeder): 10 x 15 cm og 10 x10 cm
  • Bemærk: batterier er ikke inkluderet
2020-09-27T00:18:56+00:00