Har du brug for hjælp?

Billedramme til barnets kunstværker

215 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

I denne klassiske billedramme til barnets kunstværker kommer de spæde mesterværker for alvor til sin ret ved siden af et billede af den stolte kunstner. En sød gaveide til alle stolte forældre eller som en personlig gave til bedsteforældrene til både jul og fødselsdag.

Other customers bought

Beskrivelse

Uanset om det er en hund med fem ben, en kat uden ører, eller et familieportræt i usædvanlige dimensioner, så findes der ingen kunstværker, der er smukkere end børnenes penselstrøg. Disse mesterværker skal selvfølgelig indrammer, og her er denne ramme perfekt! For der er ikke bare plads til den kommende Van Goghs første eller smukkeste maleri, der er også plads til, at der kan indsættes et billede af den stolte kunstner ved siden af, som også kan navngive sit værk.
En billedramme til barnets kunstværker kan hurtigt skille sig ud pga. motivet, så derfor leveres den i et klassisk hvidt design, som får alle kunstværker til at stråle, og præsenterer dem på den bedst mulige måde, uden at stjæle fokus fra det, der virkeligt tæller. Billedrammen har A4-størrelse og indrammer smukt ethvert farverigt maleri.
En perfekt gaveide til alle forældre, der er begejstrede over ungernes kreative kunstværker, eller som en personlig julegave eller fødselsdagsgave til bedsteforældrene.

Detaljer

  • Mål: 47 x 30,4 x 3,2 cm
2020-09-28T09:49:48+00:00