Har du brug for hjælp?

Billedramme-hus

229 kr
Inkl moms
- +
Denne billedramme er formet som et hus med fire etager. I de fire etager er der plads til tre billeder på hver etage, og på loftet af huset, står der "Family". Huset symboliserer selvfølgelig din famile og dine venner, hvori du kan sætte i alt 12 billeder i den klassiske 10 x 15 centimeter størrelse. Billedramme-huset kan hænges op på en væg i dit hjem og vil udgøre et skønt indretningselement, der vil få dig til at huske på alle de dejlige mennesker, du har i dit liv.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Familien, vennerne og alle dem, der har en plads i dit hjerte fortjener også en plads i dit hjem. De skal op på væggen, og det giver denne billedramme dig muligheden for. Billedrammen er formet som et fire-etagers hus og på hver af de fire etager er der plads til tre billeder i størrelsen 10 x 15 centimeter. På husets tag står teksten "Family", der perfekt beskriver, hvad dette hus symboliserer. Nemlig familie og kærlighed.
Rammen har i alt plads til 12 billeder, så der er plads nok til at samle alle dem, du holder allermest af, for så at hænge rammen op et sted i dit hjem, hvor du synes, at den vil pynte. Dette billedramme-hus vil skabe stor glæde som gave, og vil du gøre den endnu bedre, kan du på forhånd fylde 12 billeder i rammen, som modtageren helt sikkert vil blive lykkelig for. Skøn og personlig gave til din søster, mor eller bedstemor.

Detaljer

  • Beskrivelse: plads til 12 billeder i størrelsen 10 x 15 cm
  • Materiale: plastik
  • Mål: ca. 83 x 47 cm
  • Bemærk: til at hænge op
2020-10-30T00:19:30+00:00