Har du brug for hjælp?

Badeforhæng med kæmpeand

155 kr
Inkl moms
- +
Hvad er det, der er gult, svømmer rundt i badekarret og kaster faretruende skygger? Ja, bare ved tanken om den kæmpestore and, der kunne gemme sig bag denne skygge, løber det en koldt ned ad ryggen. Men hvad gemmer der sig egentligt bag dette utydelige forhæng? Denne gaveide er super praktisk og ser samtidig bragende godt ud på badeværelset - en ting som modtageren helt sikkert vil sætte pris på.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det seje badeforhæng med kæmpeanden sørger med garanti for forskrækkede blikke, lige så snart der er en, som går ind på badeværelset. Anden kaster en faretruende stor skygge, som kan skræmme enhver! Men bag badeforhænget gemmer der sig selvfølgelig ingen overdimensioneret badeand, men bare den person, der nu måtte være i bad. Selvom anden bare er påtrykt, er den med til at give et chok hos alle nye gæster. Og hvis man skulle forvirre sig ind, mens en er i bad, sørger kæmpeanden for, at forskrække personen nok til, at vedkommende helt sikkert hurtigt finder ud igen.
Badeforhænget skal bare hænges op med de medfølgende ringe, og straks er der lagt op til løjer med kæmpeanden. En sjov og anderledes gaveide til alle, der er vilde med specielle indretningsideer i hjemmet. Den perfekte indflyttergave eller fødselsdagsgave til ham eller hende, der godt kan lide at lade deres sorte humor skinne igennem i indretningen.

Detaljer

  • Beskrivelse: inklusive ringe til at hænge badeforhænget op med
  • Materiale: 100 % polyester
    • Mål: 180 x 180 cm
    2020-10-29T22:50:51+00:00