Har du brug for hjælp?

Babyramme med navn

Fra: 155 kr
Inkl moms
- +
En personlig billedgave til enhver anledning! Denne babyramme med navn egner sig eksempelvis som en tak efter fødsel eller barnedåb, eller som en individuel gave til familiemedlemmer til jul eller fødselsdag – denne billedramme gør dine billeder til noget ganske særligt.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En babyramme med navn, der både er sød og kreativ! Denne individuelle gaveide pynter på enhver reol eller billedvæg og gør et sødt billede af den lille ny til en personlig gave. Hvad enten du giver den som en tak for deltagelse i dåbsfesten eller bare som en overraskelse til bedsteforældrene, vil modtageren med garanti sætte pris på den fine ramme og selvfølgelig især billedet. Billedrammen er også velegnet til jul eller fødselsdag, hvis du ønsker at give en ekstra personlig gave.
I rammen indsættes et passende billede og nedenfor anbringes et sødt klistermærke med det ønskede navn. På denne måde bliver en simpel billedgave til en personlig og individuel overraskelse, som modtageren vil glæde sig over at kigge på. En sød ide, der gør et billede af det seneste skud på stammen til en ekstra fin genstand, som hurtigt får en æresplads i huset.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem lyserød og lyseblå
  • Mål: 2 x 26 x 27 cm
2020-09-18T22:46:35+00:00