Har du brug for hjælp?

Babylagen med måletabel

259 kr
Inkl moms
- +
"Nå, hvor stor er ham den lille ved at være?" Takket være dette seje babylagen med måletabel kan lillemandens længde nemt aflæses. Elastiklagenet er dekoreret med en glad og farverig måletabel, som viser barnets længde i både centimeter og tommer. En sød, lille gaveide så man kan følge med i guldklumpens længde fra fødsel og det første års tid.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu er det slut med ikke at kunne holde styr på, hvor stor den lille efterhånden er! Med dette smarte elastiklagen med måletabel, der kan måle op til 120 cm, kan både forældre, venner og resten af familien følge nøje med i, hvor stor guldklumpen er.
Lagnet måler 70 x 140 cm og passer således til alle standardmadrasser. Det overholder endda kravene til Øko-Tex-standarderne, hvilket med garanti er et plus hos forældrene. Det klassiske udråb "nej, hvor er du blevet stor" kan nu også bevises med dette farverige lagen, hvor barnets længde kan måles i både centimeter og tommer. En rigtig sød gaveide som både babyer og selvfølgelig især forældre kan få glæde af.

Detaljer

  • Beskrivelse: til børn på op til 120 cm, fremstillet i henhold til Øko-Tex-standarderne, kan vaskes ved 40 °C
  • Mål: 70 × 140 cm
  • Materiale: 100 % bomuld
2020-10-24T04:42:01+00:00