Har du brug for hjælp?

Ansigtsmaling-sæt til børn

99 kr
Inkl moms
- +
Hvad skal det være? En sød hare? En vild tiger? Eller hvad med en farlig pirat? Uanset hvad man har lyst til at være, er det muligt at male ansigtigtet med dette ansigtsmaling-sæt tuk børn, så det ser helt rigtigt ud! En rigtig god gaveide til børnefødselsdage eller fastelavn, som vil bidrage til mange timers sjov og leg!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette ansigtsmaling-sæt til børn er det muligt at bringe enhver eventyrfigur til live. Det er en fantastisk gaveide til sjove børnefødselsdage og udklædningsfester. Det vil helt sikkert blive et stort hit for både drenge og piger at blive malet som sit yndlingsdyr eller sin yndlingsfigur! Og voksne må også gerne bruge denne gaveide, hvis de skulle have lyst til en sjov aften med deres venner!
Sættet består af seks forskellige farver, som alle let kan påføres og vaskes af igen. Der medfølger også en trin-for-trin vejledning, så mor, far, mormor, farmor eller andre familiemedlemmer nemt kan forvandle børnenes ansigter til små tigre, hekse, pirater eller harer. Denne gaveide vil uden tvivl bringe stor glæde til både børnefødselsdage og til fastelavn, eller bare i hverdagen, hvis børnene skulle få lyst til at lege udklædningsleg!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 6 vandbaserede ansigtsfarver (hvid, sort, grøn, gul, rød, blå), inkl. pensel, svamp, palet, trin-for-trin vejledning
  • Brugsanvisning: let at påføre og vaske af, hurtigt tørende
  • Bemærk: må ikke anvendes omkring øjnene og er ikke egnet til børn under 3 år!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-09-26T23:08:23+00:00