Har du brug for hjælp?

Air Fork One - børnegaffel

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Det er ikke altid lige nemt at få junior til at spise. Med en Air Fork One-børnegaffel ved hånden er sandsynligheden for at holde opmærksomheden og få mad i barnet dog blevet større. Gaflen er den ideelle afledningsmanøvre og vil få barnets måltid til at føles som en leg. Fyld gaflen med en bid mad, gør klar til afgang og land efter et par loops i barnets mund. Gaflen er ikke kun et legetøj, men også god til at øve at spise med på egen hånd.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En Air Fork One-børnegaffel lander flyet sikkert i barnets mund hver gang. Børnegaflen er formet som et fly og sørger for at dit barns måltid kommer til at føles som en leg. Nu er det slut med at lege helikopter eller fly med en almindelig gaffel. Air Fork One-børnegaffel er en berigende gaveide, som forvandler et hvert måltid til et spændende eventyr og en sjov leg. Gaflen er perfekt designet til små barnehænder og gør det sjovt og spændende for barnet at spise selv.
Det er den ideelle gaveide til små børn, som nægter at spise. De kan ikke undgå at lade sig rive med af legen og glemmer helt at de ikke kan lide grøntsager, når Air Fork One gør klar til landing.

Detaljer

  • Mål: 13 x 10 cm
  • Bemærk: egnet fra 3 år
2020-10-27T03:11:49+00:00