Har du brug for hjælp?

Party og karnevalsparyk

85 kr
Inkl moms
- +
Intet karnevals- eller fastelavnskostume er helt fuldendt, før der også kommer en paryk på hovedet. Hvis du har et sjovt og festligt kostume liggende klar til den næste udklædningsfest, så mangler du en afroparyk, der passer til! Oplagt som kronen på værket til den, der skal klædes ud som eksempelvis Lenny Kravitz eller Prince ved nærmeste lejlighed.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne afroparyk, får man det helt rigtige hår, som kan bruges til alle slags anledninger - både den store og den lille. Om du vil udstråle floer power, ligne Lenny Kravitz eller måske Diana Ross, så får du brug for denne afroparyk!
Selvom den er lavet af kunsthår, ser den alligevel utrolig realistisk ud med sine utallige krøller, og den vil uden problemer passe perfekt til ethvert kostume.
Så på med psykedelisk tøj og de store solbriller - denne afroparyk vil være den berømte prik over i'et, der vil føre til mange nysgerrige blikke og store smil. Parykken er en rigtig festlig gaveide, der er perfekt til alle former for festlige anledninger, hvor det er kreativitet og udklædning, der er i højsædet!

Detaljer

  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: one size
  • Bemærk: svært brandbar
2020-10-31T20:40:31+00:00