Har du brug for hjælp?

Afro-dørmåtte

195 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En afro-dørmåtte er en sjov og funky måde at byde dine venner og gæster velkommen! Med denne måtte ved hoveddøren er der helt automatisk lagt op til en festlig og sjov aften med masser af soul.  Giv den som gave til din soulelskende ven, eller und dig selv lidt svedige rytmer og dans dine fødder tørre, inden du træder indenfor.

Other customers bought

Beskrivelse

Udført som en kæmpe afrofrisure og med store solbriller udstråler måtten fest, afslapning og coolness. Den er perfekt til at byde gæster velkommen. For med afrodørmåtten ved hoveddøren er stemningen sat og humøret med garanti højt! Måtten er udført i traditionelt måttestof i sort, creme og gråt uldent garn. Det sørger for at det værste gadesnavs effektivt kan tørres eller danses af, inden man træder indenfor. En ny dørmåtte er en nem og billig måde at opdatere eller ændre på sin boligindretning.
Selv om den i bogstavligste forstand bruges til at tørre fødderne af i, så er den også et af de første indtryk, dine gæster får af dit hjem. Har du afrodørmåtten foran døren, vil indtrykket absolut ikke være kedeligt. Dørmåtten er en oplagt housewarminggave til alle soul- og funkfans. Du kan også give den som en sjov og personlig gave til den næste fødselsdag. Eller hvad med at lade den byde dine gæster velkommen, når du selv inviterer til en ægte funky og festlig Motownfest.

Detaljer

  • Materiale: 100 % gummi
  • Mål: 0,5 cm x 70 cm x 45 cm
2020-09-21T23:41:00+00:00