Har du brug for hjælp?

Æbleskræller

135 kr
Inkl moms
- +
Er du vild med æbler eller andre frugter og grøntsager, vil denne maskine blive din bedste ven. Denne æbleskræller skræller æbler samt kartofler, pærer, radiser osv. som var det en leg. Udover at fjerne skrællen, sørger æbleskrælleren også for at fjerne æblets kernehus og skærer æblerne i fine ringe. En smart og praktisk maskine som ethvert hjem vil få stor glæde af.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Taler man om æbler i madlavningen, er mulighederne utallige - du kan spise et æble som det er, du kan bage æblekage, lave frugtsalat og lave kompot for at nævne et par stykker. Dette bliver alt sammen meget lettere med denne æbleskræller, som hurtigt og enkelt sørger for at tage skrællen og kernehuset af æblet og skære det i ringe. En slags 3i1-apparat, der er yderst praktisk.
Æbleskrælleren virker også med kartofler, pærer, radiser og andre frugter og grøntsager. Æbleskrælleren fungerer på den måde, at du først sætter klingen i gang med at fjerne skrællen. Derefter sættes nummer to klinge i gang med at skære æblet i flotte, lige store tykker. Tilbage bliver så kernehuset, som du let kan fjerne fra æbleskrælleren for at gøre den ren. Vil du hellere selv skære dit æble i skiver, kan du bare tage klingen af, når æblet er skrællet. Denne æbleskræller vil især være praktisk, hvis du skal lave æblekage, for der til skal man som bekendt bruge et hav af æbler. En skøn gaveide, der passer ind i de flestes køkkener.

Detaljer

  • Beskrivelse: maskinen kan bruges til æbler, pærer, kartofler, radiser osv., indeholder vakuum-sugekop til bordpladen, 2-trins system med aftagelige vinger, peeling-klinge, justerbar
  • Materiale: metal
  • Vægt: 550 g
  • Mål: ca. 31 cm
  • Bemærk: meget let at rengøre
2020-10-25T03:59:36+00:00