Har du brug for hjælp?

Æbleskræller deluxe

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Til dig, som er glad for æbler eller andre frugter og grøntsager, vil denne smarte maskine være lige noget for dig. Denne æbleskræller deluxe skræller æbler samt andre frugter som var det en leg. Udover at fjerne skrællen, kan æbleskrælleren også fjerne æblets kernehus og skærer æblerne i ringe. En smart og praktisk maskine, som ethvert hjem vil få stor glæde af, fordi den er nem at bruge.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Æbler er en fantastisk spise, fordi du kan spise dem på forskellige måder og bruge dem i madlavning - et æble kan spises som det er, du kan bage lækker æblekage, lave frugtsalat og meget andet. At bruge æbler i hverdagen og madlavningen bliver meget lettere med denne æbleskræller deluxe, som hurtigt og enkelt sørger for at tage skrællen og kernehuset af æblet og skære det i ringe. Hurtigt, praktisk, simpel og smart er denne æbleskræller. Den virker også med andre frugter.
Æbleskrælleren fungerer på den måde, at du først sætter klingen i gang med at fjerne skrællen. Derefter sætter nummer to klinge i gang med at skære æblet i flotte, lige store tykker. Tilbager bliver så kernehuset, som du let kan fjerne fra æbleskrælleren for at gøre den ordentligt ren. Denne æbleskræller vil især være praktisk, hvis du skal lave æblekage, for der til skal man som bekendt bruge et hav af æbler, som æbleskrælleren hurtigt kan tage sig af. En oplagt gave til mormor eller farmor, så du kan få endnu flere af deres gode kager!

Detaljer

  • Beskrivelse: kan skrælle og skære æbler og pærer
  • Materiale: aluminium
  • Vægt: 510 g
  • Mål: ca. 31 cm
  • Bemærk: let at gøre ren, klingerne kan tages af
2020-10-25T02:43:21+00:00