Har du brug for hjælp?

3D-ramme

Fra: 259 kr
Inkl moms
- +
En 3D-ramme, der får genstande til at svæve! Den flotte musling fra den sidste tur ved stranden, babys første sokker, mønter, frimærker… Mulighederne er mange! Sæt dem i rammen og nyd synet af dem fra alle sider. En original gaveide, der hjælper modtageren med at forevige et kært minde!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne 3D-ramme kan sagtens bruges til billeder, men den er meget bedre egnet til at bruge til at vise dine små, personlige yndlingsting. Kun fantasien - og pladsen - sætter grænser for, hvad der kan komme i denne unikke 3D-ramme! Åben rammen, læg det i, som du ønsker at udstille og voila! Herefter har man en helt unik mulighed for at vise verden, hvad man holder af! En særlig sej effekt er den transperante silikonemembram, som gør, at det ser ud som om, genstanden svæver! Det er en virkelig sej effekt, der helt sikkert vil få folk til at kigge to gange på det, man har placeret i rammen!
Den seje 3D-ramme er også god til at lave et hjemmelavet gavekort med. F.eks en make-over til din bedste veninde? Så kan du bare lægge en mini-kam eller en læbestift i rammen og give hende et anderledes og (næsten) hjemmelavet gavekort, der fortæller, hvad gaven går ud på. Eller hvad med en tur på stadion med din bedste ven? Så lægger du bare en lille fodbold i - så skal han nok blive glad! En sjov og original gaveide, der kan gives til alle de anledninger, hvor du vil glæde modtageren!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og hvid
  • Beskrivelse: ramme, der er udstyret med en transparent silikonemembran, som får tredimensionelle genstande til at svæve
  • Brugsanvisning: silikonemembranen kan rengøres med glasrenser eller opvaskemiddel
  • Mål (indvendigt): ca. 10 x 10 x 2,5 cm
  • Bemærk: afhængigt af materiale kan der komme små luftbobler i membranen
2020-10-24T14:53:17+00:00