Har du brug for hjælp?

3D-kort med pop up-træ

75 kr
Inkl moms
- +
Dette kort gemmer på en original og romantisk overraskelse. Et 3D-kort med pop up-træ er en rigtig sød baggrund for en lille hilsen til en, man holder af. En rigtig god gaveide, hvis man gerne vil give sin kæreste lidt romantisk opmærksomhed eller som kort ved siden af en kærlighedsgave, der fortjener lidt ekstra!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette kort gemmer ikke bare på søde ord fra ens elskede. Det er et håndlavet 3D-kort med pop up-træ med utrolig mange fine detaljer! Med dette kort kan du både give noget originalt og fint og samtidig sætte ord på dine følelser! Når hun åbner dette håndlavede kort, popper der et flot træ med lyserøde blomster og to sihuetter på en gynge op på en stor hvid baggrund. Alt sammen nogle rigtig søde detaljer, der helt sikkert vil få din kæreste til at smile.
Udover de fine detaljer er der selvfølgelig også masser af plads til at skrive en helt personlig hilsen til dit livs kærlighed. På den måde kan du rigtig fortælle, hvor meget du elsker din kæreste eller kone og gøre hende rigtig glad. Måske endda bruge kortet til et lille frieri? Det vil helt sikkert være en kreativ måde at spørge sit livs kærlighed, om hun har lyst til tilbringe resten af sine dage sammen med dig. En sød og original gaveide, der virker mindst lige så godt som blomster!

Detaljer

  • Beskrivelse: håndlavet kort og inkl. Konvolut
  • Mål: 15 × 20 cm
2020-09-19T21:22:24+00:00