Har du brug for hjælp?

3D-kort med pop up-skib

85 kr
Inkl moms
- +
Et 3D-kort med pop up-effekt er bare lidt mere sjovt at få sammen med sin gave fremfor et almindeligt kort. Kortet er stort, flot og kreativt, og det vil uden tvivl give et smil på læben, når fødselaren eller jubilaren åbner kortet og ser det flotte skib hoppe op. Et 3D-kort med pop up-skib passer perfekt sammen med gaven til kollegaen eller måske som noget sjovt til fars dag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man åbner dette 3D-kort, popper det fineste sejlskib op og rejser sig, og det giver et lille ekstra touch i forhold til almindelige 2D-lykønskningskort. Det flotte 3D-kort med pop up-skib er lavet i hånden og vil helt sikkert glæde venner og familiemedlemmer, der elsker havet eller som sætter pris på anderledes og kreative kort. Du kender måske nogen, der har fået en ny båd eller skal til at sejle rundt på en større rejse på verdens syv have? Så er dette kort med en ekstra dimension den perfekte måde at ønske dem en rigtig god rejse på!
Dette 3D-kort med pop up-skib er en rigtig fin måde at ønske venner og familiemedlemmer tilykke på, ikke mindst på fødselsdage, hvor den ekstra lille overraskelse helt sikkert vil blive modtaget med et lige så stort smil, som gaven man giver! Man kunne f.eks lede efter gaven til dette kort på vores hjemmeside, der er fuld af gode ideer.

Detaljer

  • Beskrivelse: håndlavet og inkl. Konvolut
  • Mål: 15 × 20 cm
2020-10-27T14:00:53+00:00