Har du brug for hjælp?

3D-kort med pop up-pariserhjul

99 kr
Inkl moms
- +
Når man åbner dette kort, venter der noget mere end bare en personlig hilsen. Inde i dette kort, venter der et stort pariserhjul, der er klar til at overraske den glade modtager af dette sjove 3D-kort. En rigtig god gaveide, f.eks hvis man vil invitere børn eller børnebørn en tur i Tivoli!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er mange måder at give folk en overraskelse på, og normalt bliver man jo glad nok for hvad der venter en, når man får et personligt, fladt 2D-kort. Men hvorfor ikke tilføre overraskelsen noget ekstra? Med dette flotte 3D-kort med pop up-pariserhjul kan man rigtig glæde modtageren med mere end bare et godt budskab.
Det flotte, store og farverige 3D-kort med pop up-pariserhjul er lidt af et kunstværk. Det er lavet i hånden og har rigtig mange fine detaljer og har samtidig også plads til, at man kan skrive en personlig hilsen til modtageren. Kortet er helt perfekt, hvis man f.eks gerne vil overraske sine børn eller børnebørn med en tur i Tivoli. De vil helt sikkert glæde sig ekstra meget til både pariserhjul og karruseller, når de modtager dette 3D-kort!
Man kan selvfølgelig også bruge det som et fint fødselsdagskort eller til andre anledninger, mulighederne er mange! Giver du kæresten en tur til Paris i jule- eller fødselsdagsgave? Vær kreativ med dette 3D-kort og lav det om til en slags gavekort. Det bliver starten på en fantastisk tur.

Detaljer

  • Beskrivelse: håndlavet kort og inkl. Konvolut
  • Mål: 15 × 20 cm
2020-10-23T21:15:32+00:00