Har du brug for hjælp?

3D-kort med pop up-hjerter

85 kr
Inkl moms
- +
Dette kort indeholder mere end bare en kærlig hilsen! Med dette flotte 3D-kort med pop up-hjerter kan man rigtig vise sin kærlighed til sit livs udkårne på en flot og original måde. Det perfekte supplement til kærlighedsgaven til valentinsdag, bryllupsdagsgaven eller morgengaven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et håndskrevet kort er altid en meget personlig ting og hvorfor ikke vise en, du holder af, at dine ord kommer lige fra hjertet? Normalt har kort bare en pæn forside og så er det ligesom dét, men med dette kort gemmer der sig også en fin og kærlig overraskelse indeni!
Udenpå viser det fine kort en mand med både en ballon og blomster i hænderne, der nærmer sig sin udkårne, som sidder på en parkbænk, meget romantisk i sig selv, men når man åbner for det fine røde kort, gemmer der sig en endnu større romantisk overraskelse med fine detaljer. En masse søde hjerter popper op på en hvid baggrund og som en ekstra fin detalje, sidder det forelskede par sammen på parkbænken.
Et 3D-kort med pop up-hjerter er en rigtig god og personlig måde at fortælle nogen, at man holder af dem. Perfekt som kort til en romantisk gave på valentinsdag eller til partneren på bryllupsdagen! Måske mangler du et kort til din morgengave, som du skal give til din nye hustru morgenen efter jeres bryllup? I så fald er dette kort perfekt!

Detaljer

  • Beskrivelse: håndlavet kort og inkl. Konvolut
  • Mål: 15 × 20 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-10-29T22:13:29+00:00