Har du brug for hjælp?

3D-kort med pop up-bjørn

59 kr
Inkl moms
- +
Dette 3D-kort med pop up-bjørn vil helt sikkert glæde fødselsdagsbarnet ekstra meget på den store dag! Når man først ser kortet, ligner det et ganske almindeligt fødselsdagskort, men indeni gemmer der sig en sød, lille bjørn med balloner. En rigtig fin overraskelse og en rigtig god gaveide til fødselsdagsbørn i alle aldre!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man skal til fødselsdag, skriver man gerne et kort, så modtageren ud over at få en god gave også får en personlig hilsen.
Dette helt utrolig søde 3D-kort med pop up-bjørn vil helt sikkert få fødselsdagsbarnet til at smile ekstra stort, for inde i kortet venter der lidt af et kunsthåndværk, der er formet som en sød lille børn med balloner. Baggrunden er samtidig stor, så der er ekstra plads til at skrive en sød hilsen eller lade børnene tegne en tegning, hvis modtageren ikke har lært at læse endnu! Kortet er håndlavet og er derfor også en meget personligt måde at sige tillykke på, og danner en meget flottere ramme om budskabet, end noget 2D-fødselsdagskort kan gøre.
Dette 3D-kort er både en sød og kreativ måde at sige tillykke med fødselsdagen på til fødselsdagsbørn i alle aldre. Det vil i øvrigt helt sikkert passe sammen med en af vores mange andre gode gaveideer her på hjemmesiden!

Detaljer

  • Beskrivelse: håndlavet kort og inkl. Konvolut
  • Mål: 15 × 20 cm
2020-10-29T23:00:18+00:00