Har du brug for hjælp?

2i1-cykelskruenøgle og flaskeoplukker

Fra: 75 kr
Inkl moms
- +
Denne gadget skal altid med på cykelturen; den er den perfekte gadget, der kan flere ting på samme tid. Den fungerer både som cykelskruenøgle, hvis man skal have rettet et hjul og også som flaskeåbner, når man skal køles ned med friske drikkevarer. Oplukkeren er magnetisk, og den kan derfor sidde fast på cykelstellet og er det perfekte multitool og gaveide til cyklisten eller bare den, der elsker gadgets og multitools.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En yderst praktisk og supersmart gaveide til cyklisten med den indre handyman: Her har man nemlig en cykelskruenøgle og en flaskeoplukker i ét - et multitool, der kan anvendes på utallige måder. Den er den perfekte gave til alle, der elsker gadgets, for den indeholder det vigtigste for en gadget-elsker. Den kan flere ting på en gang, så der er stor chance for, at den nok skal være handy på den ene eller den anden måde. Ved hjælp af magnetisme kan den smarte 2i1-cykelnøgle og flaskeoplukker sættes fast på ens cykelstel, så man altid har værktøjet lige ved hånden, om det er for at reparere sin cykel eller åbne en kold øl på cykelturen.
Dette multitool vil være den perfekte gaveide til enhver, der ejer en cykel og er ude efter at peppe den lidt op, som det nemt kan gøres med dette smarte 2i1-værktøj, der er det perfekte hjælpemiddel til en cykeltur, om det er med flaskeåbner som formål eller fordi, at den skal reperere et dæk eller andet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og hvid
  • Materiale: lakeret carbonstål, magnet
  • Mål: 6 x 16 x 0,3 cm

Detaljer

  • Variant: hvid
  • Materiale: lakeret carbonstål, magnet
  • Mål: 6 x 16 x 0,3 cm
2020-09-25T08:22:01+00:00