Har du brug for hjælp?

100 dollar-billedramme

59 kr
Inkl moms
- +
Har du altid drømt om at få dit ansigt trykket på en pengeseddel? Nu har du muligheden for at smile til verden fra en pengeseddel. I denne 100 dollar-billedramme, kan du indsætte dit eget eller din kærestes portræt. Giv rammen som gave til vennen, der arbejder inden for den finansielle sektor eller som der ligesom de fleste bare er glad for penge. Vis din gavmildhed og forær 100 dollar-billedrammen til en, du har kær!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Pengesedler fra hele verden er pyntet med historiske og verdensberømte ansigter. Hvis du indsætter et billede af dig selv i denne 100 dollar-billedramme, er det lige pludselig dig, der er portrætteret på en pengeseddel. Fotorammen ligner til forveksling en ægte amerikansk 100 dollarseddel blot med et tomt felt i midten. Her kan du indsætte et foto lige der, hvor USA’s grundlægger, Benjamin Franklin, normalt plejer at sidde.
Står du og mangler en sjov gave, så er dollarsedlen oplagt. Sæt et billede af dig selv, hvor du laver sjove grimasser eller poserer som præsident, ind i rammen, så har du en både morsom og personlig gave. Eller hvad med at bruge den som vandrepokal eller ”låneseddel”, hvor I alle på skift skal sætte jeres billede ind som årets, kvartalets eller månedens præsident. Pengerammen åbner op for masser af muligheder og er en super gave til så godt som alle. For hey, hvem kan sige nej til 100 dollar? Og med 100 dollar-billedrammen viser du tydeligt, at du sætter pris på modtageren!

Detaljer

  • Mål: 8,7 x 18 x 1,3 cm
2020-09-22T13:26:40+00:00